American Medical Center

AMERICAN MEDICAL CENTER este o clinică medicală specializată în turismul medical către Israel. Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi pacienţilor din întreaga lume cele mai de succes tratamente şi proceduri medicale efectuate în Israel, liderul mondial în ceea ce priveşte cercetarea şi dezvoltarea medicală.

Israel este considerat liderul mondial în domeniul medical datorită serviciilor medicale şi a tehnologiei avansate pe care o posedă, iar pacienţii care doresc să aibă acces la un tratament personalizat, un program de evaluare medicală sau, pur şi simplu, de o altă opinie medicală, nu ezită niciun moment să aleagă tratamentul pe teritoriul Israelului.

O certitudine asupra unor rezultate medicale de excepţie o reprezintă experienţa noastră în domeniul medical, ce se întinde pe parcursul a peste 25 de ani, dezvoltată printr-o relaţie directă cu pacienţii.

Vizitați pagina noastră de Testimoniale Pacienţi.

Turism medical în Israel

Echipa clinicii AMERICAN MEDICAL CENTER din Bucureşti dă dovadă de un spirit tânăr şi este într-o continuă evoluţie într-un domeniu precum cel medical, ceea ce reprezintă un atuu în realizarea relaţiilor profesionale cordiale cu celelalte clinici din România şi Israel, dar şi de pe teritoriul altor ţări. Ideile inovative şi originale, comunicarea deschisă şi eficientă cu pacienţii, serviciile optime şi personalizate – toate acestea sprijină conceptul de medicină fără graniţe: mirajul îndepărtatului Israel devine o realitate, de altfel apropiată, iar miraculosul Ierusalim oferă o nouă viaţă, atât spiritual, cât şi medical – prin arta sa de a vindeca.

Sănătatea, ca şi prioritate, serviciile de cea mai bună calitate oferite pacienţilor, îmbunătăţirea speranţei de viaţă a oamenilor: acestea sunt idealurile pe care American Medical Center şi Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim încearcă permanent să le atingă şi reuşesc cu succes. Aceleaşi aspiraţii de a construi o lume mai bună prin intermediul probabil celei mai umanitare discipline, medicina, unesc reprezentanţii acestor clinici, din România şi Israel.

Hadassah University Hospital

AMC este reprezentant oficial în exclusivitate al Spitalului Universitar Hadassah în România. Sute de mii de oameni sunt tratați în fiecare an în peste 100 de clinici ambulatorii și în mai mult de 70 de departamente și unități specializate.

  • Cercetare – mai mult de 50% din cercetarea medicală realizată în Israel este făcută la Hadassah

  • Dedicație – de peste un secol, Hadassah și spitalele sale au fost și rămân lideri în medicină și asistenţă sanitară în Israel

Tel-Aviv Sourasky Medical Center

Tel Aviv Sourasky se mândrește, pe bună dreptate, cu cele mai mari rate de vindecare la pacienții cu diferite tipuri de boli și afecțiuni.

  • Excelență – centru național și internațional pentru tratarea pacienților cu cele mai complexe afecțiuni

  • Echipa de profesioniști – personalul este format din 6.400 de cadre medicale, inclusiv 1.100 de medici

Construim o lume mai bună prin medicină

Nu ezita să ne contactezi ! American Medical Center îți poate facilita accesul la cei mai buni medici din Israel