ISTORIC

Experienţa de peste 25 de ani în medicină a fost dobândită printr-o relaţie directă cu pacienţii şi colaborarea cu Spitalul Universitar Hadassah din Ierusalim, ce deţine o istorie de peste un secol în elaborarea planurilor medicale individualizate, oferind certitudinea unor rezultate medicale de excepţie.

Serviciile medicale oferite de American Medical Center prin intermediul Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim se ridică la cele mai înalte standarde profesionale internaţionale. Echipa medicală de cea mai înaltă calitate asigură fiecărui pacient soluţia optimă de evaluare şi tratament, oferindu-i acestuia şansa de a-şi recăpăta sănătatea.

Totuşi, o astfel de călătorie nu facilă oricui, dar prin înfiinţarea American Medical Center în 1992 în România, a fost creată o punte de legătură cu tehnologia, profesionalismul şi avantajele pe care le oferă Israelul, care se realizează printr-o comunicare corectă şi promptă cu oricine este interesat de tratament în străinătate.

0
ANI DE EXPERIENȚĂ
0
CLINICI MEDICALE PARTENERE
0
ANI DE IMUNOTERAPIE ÎN ROMÂNIA

MISIUNE

AMERICAN MEDICAL CENTER este o clinică multidisciplinară cu o existenţă îndelungată în domeniul medical, care asigură pacienţilor servicii medicale complexe ce corespund exigențelor şi cerinţelor standardelor internaţionale. Obiectivul nostru principal este de a oferi pacienţilor din întreaga lume cele mai de succes expertize şi tratamente medicale efectuate în Israel, lider mondial în cercetarea şi dezvoltarea medicală.

Prin tehnologia de ultima generaţie şi aparatură high tech de investigaţie, pacienţii noştri au siguranţa celor mai avansate metode de diagnosticare, tratament şi recuperare, de cel mai înalt nivel calitativ şi la preţurile cele mai accesibile pe plan internaţional.

Cei mai buni medici din întreaga lume sunt alături de pacient pe toată perioada evaluării, tratamentului şi recuperării sau reabilitării şi depun toate eforturile posibile pentru a asigura cele mai bune variante de tratament, chiar şi în cazurile în care se credea a nu mai există nici o soluţie medicală. Conexiunea între două sisteme din ţări diferite nu poate fi decât benefică pentru ambele părţi, iar prin faptul că această conexiune este realizată în domeniul medicinei este cu atât mai de dorit, disciplina lui Hipocrat fiind, fără îndoială, crucială vieţii.

dr-reuven-or-amc-testimonial

American Medical Center din București lucrează în colaborare foarte bună cu Hadassah University Medical Center din Ierusalim, Israel, în domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacienților din România în Departamentul de Transplant Medular și Imunoterapia cancerului.

American Medical Center este reprezentantul oficial in exclusivitate al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim și promovează serviciile medicale de inaltă calitate și reușitele în domeniul cercetării efectuate la Hadassah întregii comunităti medicale din România. Schimbul de cunostințe și experiență este vast și include participarea reciprocă la seminarii medicale și știintifice, atât în Israel cât și în România. În plus, medici din Romania vizitează Departamentul de Transplant Medular și participă la toate activitățile clinice și academice și apreciază capacitățile deținute de Hadassah University Medical Center.

Declar satisfacția noastră și mândria prin colaborarea cu American Medical Center și Hadassah University Medical Center, în special privind evaluarea și tratarea pacienților români în spitalul nostru. Acest parteneriat unic reprezintă un proiect umanitar ce vine în sprijinul pacienților care au nevoie de terapii salvatoare.

Pr. Dr. Reuven Or, specialist în Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului, Hadassah