Misiune

Nu sunteți singur! Standardele noastre înalte în toate profesiile medicale vă vor însoți în timpul petrecut la Medica, atunci cand sunteți tratat de chirurgi de top, de personalul profesionist de îngrijire medicală și de un personal administrativ ospitalier.

Angajamentul, dăruirea, disponibilitatea, loialitatea și grija echipei profesionale, împreună cu credința în importanța și impactul muncii lor – diferențiază Tel Aviv Medica de orice alt centru medical și oferă încredere și liniște sufletească că vă aflați în cele mai profesioniste mâini.

partener-american-medical-centertel-aviv-medica
 • Echipament medical complex

 • Standarde medicale extrem de avansate și de calitate

 • Securitate maximă și încredere

 • Serviciu bazat pe respectul, confidențialitatea și nevoile pacienților

Website oficial www.medica.co.il

Despre Tel Aviv Medica Medical Center

Echipa Medica este formată din 200 de medici specialiști reprezentând șefi de facultăți, secții și unități chirurgicale atât din spitale publice, cât și private, care alcătuiesc personalul medical de cea mai înaltă calitate la Medica.

 • 200 de medici specialiști

 • Peste 200.000 de intervenții chirurgicale în fiecare an

 • Camere de lux pentru internare: 8 camere duble, 2 camere private

 • 9 săli de operație cu tehnologie de ultima generație

Echipă medicală de specialiști

La Medica există o combinație clară și simțită de profesionalism și calitate medicală. Ultimul lucru pe care îl veți simți este că ați intrat într-o clinică medicală. Sălile de așteptare publice sunt mari, luminoase și confortabile, bine amenajate și confortabile, cu o muzica de fundal calmă.

În centru puteți vedea designul arhitectural modern și meticulos al spațiilor interioare iluminate. Lucrările de artă afișate în zonele publice de așteptare și pe pereții sălii de operație evocă aceeași inspirație culturală cu experiența la galeriile de artă de top din Israel și din întreaga lume sau în hoteluri de tip boutique. Zonele de așteptare spațioase și plăcute sunt concepute pentru a vă oferi un confort maxim, iar dacă, în timpul așteptarea lor, vizitatorii dvs. vor ceva dulce și delicios – există o filială Roladin situată chiar la intrare.

Investiția fără precedent, efortul și resursele utilizate în planificarea și crearea acestui centru medical sunt evidente. Camerele spațioase, mediul vibrant, liniștitor și confortabil, calitatea instrumentelor, luxul și mobilierul – transformă împreună Medica într-un centru medical de excepție.

Comunicarea este proactivă și actualizările se fac periodic. Medica va face tot ce trebuie pentru a vă face să vă simțiți în largul dvs., încrezători și mulțumiți. Este important pentru noi să știți care este procedura de tratament înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale. Prin urmare, folosind un program avansat de planificare a programării, Medica vă actualizează proactiv la fiecare pas al procesului și vă asigură că vizitatorilor dvs. li se oferă și actualizări ale statusului clinic ce sunt prezentate acestora pe ecranele cu plasmă din zonele de așteptare.

Pentru confortul dvs. – există un centru de apel special pentru efectuarea programărilor și a mementourilor de sosire, care oferă servicii constante și profesionale, inclusiv urmărirea înregistrărilor de apeluri pentru controlul calității.

Ca parte a clinicilor private de specialitate de la Medica, puteți primi opinii profesionale, consultări, investigatii și tratament într-o varietate de domenii precum: oftalmologie, chirurgie plastică, chirurgie vasculara, clinica durerii, toate într-un mediu unic și confortabil. Sălile inovatoare de examinare, care dețin cea mai avansată tehnologie medicală din fiecare domeniu, asigurând în același timp inginerie umană adaptată fiecărei nevoi pentru confort maxim. În aceste clinici, angajații se bucură de un mediu de lucru optim, care le permite să vă ofere cel mai bun tratament medical.

Sălile de operație – nucleul centrului medical

Fiecare medic are propria sa metodă preferată de tratament sau chirurgie și este echipat cu cea mai bună tehnologie de pe piață pentru o intervenție chirurgicală de succes. Echipa de anestezie este extrem de profesională și implementează cele mai bune metode de anestezie pentru siguranța pacientului.

Sălile de operații de la Medica sunt considerate a fi noua generație de săli de operație din Israel, dotate cu cea mai recentă tehnologie medicală. Aceasta înseamnă maximizarea șanselor de reușită a procedurii chirurgicale. Acestea sunt verificate cu strictețe pentru asigurarea calității pentru tot ce are legătură cu prevenirea infecțiilor, siguranța pacientului și calitatea dispozitivelor medicale și sunt supravegheate de Ministerul Sănătății.

Un beneficiu unic oferit de Medica: săli de așteptare personale pentru pacienții care se pregătesc pentru o intervenție chirurgicală, prin care vi se garantează confidențialitate completă, echipate cu ecrane TV pentru o așteptare plăcută înainte de a intra în sala de operatie.

Sălile de internare

Procesul de internare este ușor și confortabil. Cabina de informații se află în holul Medica. Fiecare etaj are un sistem de rutare a programării care vă spune unde să mergeți, iar semnele clare și lizibile au fost postate în întregul centru medical, inclusiv in ascensoare. Holurile și alte spații deschise sunt spațioase și sunt accesibile pentru scaunul cu rotile.

Există 10 camere private sau duble, luxoase, spațioase, luminoase și confortabile, care au fost concepute cu atenție pentru a oferi chirurgului și membrilor familiei o ședere extraordinară. Fiecare cameră are paturi reglabile spațioase și confortabile, dotate cu cearceafuri frumoase care te fac să te simți ca și cum ai fi la un hotel și un televizor cu multe canale din care să alegi. Vizitatorii se bucură fotolii de pluș, suficient de confortabile pentru a dormi, dacă este nevoie. Fiecare cameră oferă o baie curată și privată, cu un duș care adaugă un plus stării de bine generale. Au fost investite resurse excelente pentru a oferi pacienților un mediu plăcut și calmant în timpul tratamentului lor, ceea ce ajută procesul de recuperare.

Departamente medicale și servicii

 • Chirurgie Oculara: Cataracta, Operație Laser pentru Cataractă, Chirurgie pe Retină, Glaucom, Pterygium, chirurgie a ductului lacrimogen, reparația strabismului și multe altele
 • Pleoape (Ecoplastic): Repararea pleoapelor superioare și inferioare
 • Chirurgie vasculară: Chirurgie venală folosind toate metodele: Scleroza venelor cu aburi, Laserul endovenos, Ablația cu frecvență radio, VenaSeal (lipire)
 • Chirurgie plastica: Implante de sân, reducerea sânilor, facelift, rinoplastie, abdominoplastie, liposucție, otoplastie
 • Ginecologie: Ecografie pelvină, histeroscopie – diagnosticare si terapie, terminarea sarcinii, TVT, colorație, vaginoplastie
 • Chirurgia mainii: Eliberarea laterală a cotului de tenis / eliberarea epicondilitei laterale, eliberarea tunelului carpian, ganglion, reparația fracturilor, boala lui Dupuytren
 • Ortopedie: Genunchi: Diagnostic / artroscopie terapeutică, reconstrucție ligament
 • Glezna: Artroscopie, Lux Valgus, degetul ciocanului, Repararea fracturilor
 • MOHS: Îndepărtarea leziunilor pielii
 • O.R.L.: Ureche, adenoizi, amigdalită, reparația sinusurilor, timpanoplastie, reparație deviere sept
 • Proctologie: Eliminarea hemoroizilor cu laser, Fistula și multe altele
 • Urologie: Biopsia de fuziune a prostatei, procedurile NanoKnife, Varicocele, Cistoscopie, Repararea hidrocelelor, Testicule necoborate și multe altele
 • Durere: Injecție dirijată cu raze X, ablație cu radiofrecvență, Microdiscectomie (Microdecompresie) Chirurgie a coloanei vertebrale
 • Chirurgie: Hernie craniană, hernie ombilicală, mastectomie, îndepărtarea leziunilor și nu numai

Construim o lume mai bună prin medicină

Nu ezita să ne contactezi! American Medical Center îți poate facilita accesul la cei mai buni medici din Israel

Contact