A doua șansă pentru sănătate

Valabil pentru instituții de stat, sindicate și companii comerciale

American Medical Center – reprezentant oficial în exclusivitate al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim – vă oferă cele mai bune soluții de medicină personalizată. Serviciile noastre sunt oferite în cadrul acestui mare centru medical din Israel și toate resursele spitalului pot fi, astfel, disponibile prin intermediul acestui program, gândit special pentru companii comerciale, instituții de stat, sindicate. Pentru servicii Second opinion Persoane fizice, vizitați pagina noastră A doua opinie.

Domenii medicale

Enumerăm urmatoarele domenii medicale pentru aceste servicii de înaltă clasă, proiectate pentru a se potrivi în mod special stării actuale de sănătate a pacientului.

 • Boli hepatice și Chirurgie gastrointestinală
 • Chirurgie Colorectală
 • Chirurgie pe coloană
 • Urologie
 • Nefrologie
 • Neurologie și Neurochirurgie
 • Boli genetice
 • Oncologie și Chirurgie Oncologică
 • Hematologie
 • Transplant medular
 • Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară
 • Ortopedie și Chirurgie Ortopedică
 • Ortopedie Oncologică
 • Oncoginecologie și Uro-Ginecologie

1. Serviciul AMC “A doua opinie medicală”

1. Acest program nu oferă tratament, ci doar o opinie medicală și o propunere de tratament, dupa diagnosticul stabilit corect. El se derulează pe baza unui abonament individual/ familial.

Pentru a primi serviciul de “A doua Opinie Medicală” este necesar să aveți “Prima Opinie Medicală”.

2. Planul programului a fost conceput pentru a vă oferi servicii de tipul unei a doua opinii medicale, în special pentru două situaţii medicale posibile:

 • Medicul v-a recomandat să vă supuneţi unei intervenţii chirurgicale sau oricărei alte proceduri invazive.
 • Medicul v-a stabilit diagnosticul unei boli grave, care vă pune viaţa în pericol (cum ar fi cancerul) și nu sunteţi sigur de diagnostic si/sau tratamentul propus. O astfel de determinare se va face împreună cu personalul nostru medical consultativ, în România sau în Israel, după caz.
3. A doua opinie medicală se poate acorda numai pe baza documentelor sau poate necesita consultație medicală personală, după caz, astfel:

a. A doua opinie medicală bazată pe documente (DBSO – Document Based Second Opinion)

În acest caz, vi se va cere să furnizaţi, prin poştă sau e-mail, personalului nostru documente medicale actualizate cu privire la starea dumneavoastră de sănătate, inclusiv rapoartele de ieșire din spital, rezultatele testelor efectuate, discuri originale cu proceduri imagistice efectuate, probe de patologie si interpretarea lor, precum și orice alte documente ar putea fi importante pentru luarea celor mai bune decizii de diagnostic și tratament.

Aceste materiale medicale vor fi traduse în engleză, apoi trimise personalului nostru din Israel. Un specialist de la Hadassah va face un studiu aprofundat al documentelor medicale traduse.

În termen de cel mult 72 de ore, vom avea la dispoziţie un raport medical ce conţine un diagnostic corect și o propunere de tratament optim.

b. A doua opinie bazată pe consultaţie medicală personală (IPSO – In Person Second Opinion)

În anumite situații, dupa ce au fost iniţial evaluate actele de către personalul medical din Israel, ar putea apărea necesitatea ca pacientului sa i se solicite sa ajunga personal la Hadassah pentru o examinare faţă-în-faţă cu medicul aferent. Într-un astfel de caz, AMC va face toate demersurile necesare pentru a aduce pacientul la Hadassah University Hospital din Israel.

Este important de subliniat faptul că AMC va suporta cheltuielile acestui proces, inclusiv cheltuielile evaluărilor și examinărilor, precum și costurile de călătorie (transport terestru și aerian) și cazare la hotel pentru pacient, în perioada investigațiilor efectuate pentru stabilirea unui diagnostic corect si primirea unei propuneri de tratament.

2. Serviciile AMC privind tratamente medicale, proceduri și intervenții chirugicale

Oferim la solicitarea abonaților la programul “A Doua Opinie Medicală”, servicii medicale privind tratamente, proceduri și intervenții chirurgicale, în cadrul Hadassah University Hospital din Ierusalim. Aceste servicii sunt oferite în cadrul Spitalului Universitar Hadassah contra cost, pe baza unor estimări financiare prealabile, și sunt coordonate prin intermediului Departamentului de Turism Medical al AMC.

Medicina viitorului disponibilă în prezent

Oferă ca beneficiu angajaților tăi un abonament A doua opinie medicală